Aloe Vera Tonic

 14,95 incl BTW

Deze tonic is een diepreinigende lotion met een verfrissende werking. Bevat een hoog gehalte aan aloë vera en rooibos, stimuleert de doorbloeding van de huid, waardoor deze jeugdig en soepel blijft terwijl veroudering wordt tegengegaan.

Informatie

Deze Aloe vera tonic is een diepreinigende lotion met een verfrissende werking. Cleansing Tonic Aloe Vera is voor dagelijkse reiniging van het gelaat met hydraterende aloë vera (30%), een verfrissend vleugje menthol en de krachtige antioxidant Groene Thee. Bevat een hoog gehalte aan natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera. Stimuleert de doorbloeding van de huid, waardoor deze jeugdig en soepel blijft terwijl veroudering wordt tegengegaan.

Aloe vera staat bekend voor tal van heilzame werkingen.

Gebruiksaanwijzing: Reinig het gezicht bij voorkeur eerst met de Aloe vera milk en dep daarna met een wattenschijfje met de tonic het gezicht. De tonic reinigt nog dieper en maakt de huid klaar voor de opname van werkzame stoffen in de crème.

Ingredients: Aqua, Alcohol Denat., Polysorbate 20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tetrasodium EDTA, Menthol, Benzyl Salicylate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol.

Inhoud

200ml, 500ml