Title Image

Over Nubian Queen

Wie is Nubian Queen?

Nubian Queen is bijna 15 jaar geleden door de Arubaanse tweeling Corinne en Germaine Hernandez opgericht als een unieke multiculturele formule in Nederland. Huidverzorging en make up werden samen met de beautysalon gecombineerd tot een totaalpakket. Het specialisme is de gekleurde huid.
Inmiddels is de beautysalon ondergebracht bij Beautyhouse Rotterdam. Klanten krijgen een totaaladvies en –behandeling. Ook voor lastige huidproblemen. Zo zijn we gespecialiseerd in het behandelen van pigmentvlekken (make up, peelings, IPL)

De naam Nubian Queen komt van het rijke gebied Nubië, ten zuiden van het Egypte ten tijde van de farao’s. De Nubische cultuur is bekend van zijn koningsgraven en de invloed op Egypte. Er zijn diverse Nubiers die de Faraotroon hebben bestegen en zodoende een Afrikaanse glans hebben gegeven aan het land van de piramides. 

Voor wie is NQ?

De doelgroep is van blank, Aziatisch, mediterraans tot en met Afrikaans. NQ is onderscheidend op het vlak van de kennis van de gekleurde huid, van getint tot zeer donker. Het assortiment is zeer ruim.

Onze doelgroep bestaat uit volwassen klanten, variërend in de leeftijd van ca 25 jaar tot 75 jaar. Het prijsniveau ligt op het middensegment. De kwaliteit van de producten doet niet onder voor de bekende merken.

Wat is het assortiment?

De huidverzorging wordt in Nederland in het eigen laboratorium geproduceerd. NQ biedt een compleet assortiment om de huid te voeden en verzorgen, gericht op het verbeteren van de huid en het tegengaan van voortijdige veroudering en pigmentaties. De werkzame ingrediënten bestaan uit een combinatie van Afrikaanse en Europese plantenextracten, oliën, vitaminen en mineralen. Voor ieder huidtype, van zeer droog en gevoelig tot de vette huid, is een eerlijk en natuurvriendelijk verzorgingsproduct beschikbaar. 

De make up komt uit de VS en het assortiment bestaat uit een grote sortering aan lippenstcks, blush ons en eyeshadows. De loose eyedust en de dazzle dust laten ieder gezicht stralen. Maar vooral de grote keuze aan foundations en poeders is uniek. Voor ieder huidtype en kleur ondertoon is er wel een foundation en poeder. De producten kenmerken zich verder door een hoge concentratie aan pigmenten.

Alle producten voldoen aan de Europese normen en zijn getest op de gekleurde, gevoelige huid. Er zijn geen dierproeven gedaan voor de huidverzorging en make up. Alcoholvrij.

Wat is onze boodschap?

Nubian Queen weet wat Beauty is: Uitgaan van je eigen “Inner Beauty” en je sterke punten benadrukken. Iedere vrouw heeft mooie kanten en mag trots zijn op haar tint. Niet make up opbrengen om anders te worden, maar om je zelf te zijn. Verzorg je huid goed, kies de juiste kleur en je straalt als een zonnetje! 

“We’ve got your color” zegt Nubian Queen en dat klopt: De Make-up lijn bestaat uit een reeks van perfecte kleuren foundation en poeders voor ieder huidtype, van licht tot zeer donker. Ze bevatten vitamines en zuivere mineralen en zijn hypo allergeen, hydraterend, egaliserend en bevatten een sunfactor. Dus geen last van uitdroging van de huid of mee eters. Verder veel keuze aan eyeshadows, lippenstiften, blushons etc. De pigmenten hechten perfect op de huid en laten een zijdezachte matte glans achter op het gezicht.

Nubian Queen’s slogan: We’ve got your colour! NQ heeft voor jouw huid de juiste soort en kleur concealer, foundation en poeder. En we begrijpen jou als klant, wat je behoeften zijn. Kom langs en ervaar de warmte.